Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
European Maker Week: la setmana europea per promoure la cultura emprenedora
Del 30 de maig al 5 de juny més de 500 esdeveniments han tingut lloc en el marc d'aquesta cita

Comissió Europea en col·laboració amb altres programes com Startup Europe o Horitzó 2020 han disposat d'un conjunt de plataformes i accions per donar suport als emprenedors europeus

Localitats dels 28 països de la UE s'han sumat aquesta setmana a una xarxa d'actes per promoure la cultura emprenedora a Europa. Es tracta d'un total de 520 esdeveniments que han tingut lloc fins dia 5 de juny.

La European Maker Week persegueix dos objectius principals. Primerament, promoure la importància de la cultura emprenedora implementada a les escoles com un element educatiu que mescli la creativitat i la innovació. En segon lloc, crear una xarxa entre autoritats locals, intermediaris i membres dels ecosistemes locals de producció.

La Comissió Europea, Maker Faire Rome i StartuEurope són els promotors d'aquest esdeveniment internacional. Però els objectius de l'organització d'aquesta cita van més enllà, ja que és una oportunitat per conèixer què és el que estan fent emprenedors de tota Europa.


Eines i recursos per emprenedors europeus

CLASS
 CENTRAL: Es tracta d'una plataforma digital de cursos de formació en línia sobre diverses àrees de coneixement oferts per algunes de les universitats més prestigioses. Actualment hi ha disponibles 4500 cursos gratuïts de 550 universitats de tot el món.

CREA: És una xarxa europea d'acadèmies d'estiu centrades en emprenedors en noves tecnologies i creativitat.

STARTIFY7: Finançat mitjançant una convocatòria d'H2020 de la Comissió Europea, aquesta plataforma organitza set acadèmies d'estiu a diverses ciutats europees centrades en set àrees temàtiques, sempre relacionades amb les noves tecnologies.

EUXCEL: És un accelerador virtual iniciativa d'Startup Europe i la Comissió Europea per donar suport a joves emprenedors tecnològics per preparar el llançament al mercat dels seus productes a les àrees d'Internet de les coses, E-healthBig Data, ICT4Development, previsió d'anàlisi i E-/M-Commerce.

També existeix un espai web que recull diverses oportunitats de finançament per emprenedors i mitjançant startupeuropeclub.eu es pot aconseguir assessorament per estendre la xarxa innovadora més enllà de les fronteres de la Unió Europea.

Més informació sobre l'European Maker Week en el següent enllaç

07-06-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir