Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Premis d'excel·lència en seguretat viària
L'escola de Lockerbie a Regne Unit guanya el premi especial d'excel·lència en seguretat viària

La comissària de transport Violeta Vulc atorga els premis en una cerimònia a la biblioteca Solvay a Brussel·les

La  seguretat viària és una prioritat per a la Unió Europea. Amb la col·laboració dels ciutadans, escoles, universitats i altres grups d'interès es vol promoure una cultura de seguretat viària i reduir el nombre de víctimes mortals en les carreteres europees.

Més de 2.300 entitats públiques i privades s'han compromès amb la Carta Europea de la Seguretat Viària a desenvolupar iniciatives i accions en aquesta matèria, a la conscienciació sobre les causes dels accidents i a ajudar a la creació de mesures de prevenció.

Els premis d'excel·lència en seguretat vria distingeixen les iniciatives més destacables en la prevenció d'accidents. Els guanyadors d'aquest any en la categoria de reptes a les escoles són el col·legi Miguel de Cervantes a Astúries i l'escola de Lockerbie. En la categoria de millors pràctiques els guanyadors són el Børneulykkesfonden i Codan Forsikring de Dinamarca amb la seva iniciativa sobre els reflectants, el Centrum Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego de Polònia i l' ACA Automobil Club d'Albania.

Aquest any el premi especial d'execl·lència elegit pel públic és per l'escola de Lockerbie (Regne Unit) gràcies al seu programa educatiu innovador sobre la relació entre la física i els accidents.24-05-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir