Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Europa en la meva regió
Campanya per a conèixer els projectes europeus en les nostres regions

La Direcció General de Política Regional i Urbana de la Unió Europea llança una iniciativa per animar als ciutadans a conèixer els projectes finançats amb fons europeus 

La campanya Europa en la meva regió organitza durant el mes de maig i de juny diverses activitats per a què els ciutadans europeus coneguin de primera mà els projectes finançats amb fons europeus.

Es farà una jornada de portes obertes, on els beneficiaris dels fons europeus presentaran els seus projectes als ciutadans, qui podran visitar la seu dels projectes. A més, hi haurà una cerca del tresor. Els participants han de resoldre les pistes per a trobar el tresor i contestar un qüestionari en línia. El premi final és un viatge a Brussel·les.

Així mateix, la cinquena edició del concurs de fotografia (del 2 de maig al 28 d'agost) ja ha començat. Els concursants han de fer fotografies dels projectes finançats per la Unió Europea. N'és un exemple, fotografiar una placa que informi del finançament d'un projecte europeu. Els guanyadors obtindran un curs de fotografia professional i tindran l'oportunitat de fer un viatge a Brussel·les.

En darrer lloc, s'eligiran els tres millors bloguers que publiquin articles sobre projectes locals. Els guanyadors podran participar en el programa de comunicació de la Setmana Europea de Regions i Ciutats al mes d'octubre.


@EU_Regional
 
@CorinaCretuEU  
#EUinmyregion

11-05-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

regiocbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir