Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre la Directiva de Protecció de Dades en Comunicacions Electròniques
La Comissió Europea vol conèixer l’opinió dels ciutadans sobre la reforma de la Directiva sobre ePrivacy

El formulari estarà disponible fins dia 5 de juliol de 2016

El 6 de maig del 2015 la Comissió europea va presentar l’estratègia sobre el Mercat Digital Únic que suposa la revisió de diverses mesures legislatives adoptades per la Unió Europea. Una d’aquestes eines que es veu afectada és la ePrivacy Directive que regula la protecció de dades en el sector de les comunicacions electròniques actualitzada per darrer cop l’any 2009.

Els constants canvis en el sector obliguen a la Unió Europea a revisar la normativa afectada de forma periòdica. En aquest sentit, la Comissió demana ara la participació ciutadana, d’associacions de consumidors, empreses, associacions industrials, autoritats públiques i a l’àmbit acadèmic. Les conclusions de la participació en aquesta consulta pública seran emprades per la Comissió per elaborar la reforma de la Directiva.

Es pot participar emplenant el formulari on-line fins dia 5 de juliol de 2016.

Més informació en el següent enllaç

29-04-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir