Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Europeana: Reviure les millors col·leccions de l’història de l’art europeu en realitat virtual
La plataforma on-line presenta la nova exhibició virtual Faces of Europe que estarà disponible fins al mes de juliol

El museu virtual llança la campanya Europeana 280 que recollirà les 10 millors obres de cada país de la Unió Europea

Europeana és una galeria d’art virtual a on els amants de l’art poden veure col·leccions temàtiques que recullen les millors obres exposades a diverses galeries de tota Europa.

La plataforma finançada pel programa Connecting Europe Facility de la Unió Europea ajuda a les institucions culturals a arribar a nous públics mitjançant el món digital oferint les obres d’art de sempre d’es d’un innovador punt de vista tecnològic.

La llibreria digital Europeana disposa de 50 milions de llibres, pintures, pel·lícules, objectes de museus, fotografies i arxius digitalitzats dels millors museus d’Europa. A part d’estrenar una nova col·lecció Faces of Europe sobre famosos retrats de la història de la pintura europea, la plataforma llança Europeana 280, una nova campanya perquè cada un dels 28 estats membre de la Unió Europea nominin 10 obres d’art nacional que més hagin contribuït a l’extensió de moviments artístics europeus.

Més informació en el següent enllaç

29-04-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir