Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Campanyes de prevenció de salut per adolescents
Debat sobre les noves estratègies per a millorar la comunicació amb els adolescents en temes de salut

El Parlament Europeu va organitzar una jornada per a intercanviar coneixements en campanyes creatives de prevenció de salut per adolescents

La comunicació entre els professionals de salut i els adolescents no és fluida.Diversos projectes com Boys and Girls Plus o SOA AIDS Netherlands exploren noves formes per a aconseguir resultats òptims.

Una de les propostes més destacables és formar als educadors, sent ells qui transmeten la informació de forma directa als alumnes i no professionals sanitaris. 

Així mateix, s'ha de tenir en compte que els adolescents han crescut en un ambient digital. Una forma d'establir contacte directe amb ells a través de la xarxa és col·laborar amb influencers. Els influencers són persones que es dediquen a realitzar vídeos de distintes temàtiques a internet i compten amb un gran nombre de seguidors. Els influencers poden parlar de temes com la sida, l'ús del preservatiu o l'obesitat i atreure l'atenció dels adolescents.

25-04-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

healthcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir