Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Tercera edició de la Guia de Finançament Europeu pel Sector Turístic
El Pla Juncker és la nova eina de finançament a la qual poden accedir empreses del sector per aconseguir finançament

El document és una guia pràctica sobre oportunitats disponibles, com accedir-hi i exemples de casos d’èxit

La DG Growth de la Comissió Europea ha publicat la tercera versió de la Guia de Finançament Europeu pel Sector Turístic. Un document que recull les diverses eines perquè empreses del sector aconsegueixin inversió de la Unió Europea. La primera versió del document va ser publicada el 2014.

La novetat d’aquesta tercera edició és la inclusió d’un capítol dedicat al Pla Europeu d’Inversions conegut com a Pla Juncker. Mitjançant aquest instrument, Banc i Fons Europeu d’Inversions amb la Comissió Europea faciliten crèdits per invertir en infraestructures, recerca i innovació i l’expansió de l’eficiència de recursos energètics. L’objectiu principal del Fons Europeu d’Inversions Estratègiques és facilitar finançament per a petites i mitjanes empreses.

A més de l’actualització de la guia, la Comissió ha publicat annex a la publicació dedicat a casos de projectes en turisme costaner i marítim finançats amb diners europeus.

La guia es troba disponible on-line i l’annex en el següent enllaç

14-04-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

tourismcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir