Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Concurs de projectes sobre la millor utilització d'Internet de les coses en població sénior
El projecte guanyador rebrà 50.000€ i participarà al fòrum anual de l'Active and Assisted Living Programme a St. Gallen (Suïssa)

La data límit per presentar projectes és divendres dia 13 de maig

La plataforma Active and Assisted Living Programme (AAL) ha convocat per primer cop un premi per identificar les millors innovacions en internet connectat a dispositius tecnològics (Internet of Things). L'objectiu d'aquests projectes ha de ser millorar l'accessibilitat de les persones majors a la tecnologia d'una forma que millori la seva qualitat de vida.

El premi, que consta de 50.000€, servirà per desenvolupar els prototips i els plans de negoci dels productes guanyadors. Els candidats han d'omplir una sol·licitud abans del 13 de maig a les 12:00. Entre tots els participants 15 seran escollits com a finalistes i rebran formació per l'elaboració final del projecte. Tan sols un serà el projecte guanyador seleccionat per un jurat.

Més informació en el següent enllaç

14-04-2016

Brussel·les

Beatriz Marín

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir