Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Paquet d'eficiència energètica
El proveïment d’energia és una de les prioritats del president de la Comissió Europea Jean-Claude Juncker

La Comissió Europea llança el paquet de seguretat energètica per a acabar amb la dependència energètica europea

Com a part de l’Estratègia energètica de la Unió Europea, el paquet de seguretat energètic vol assegurar l’accés de tots els ciutadans a una energia segura i sostenible. Així mateix, posar fi a les crisis del gas i millorar la solidaritat entre els països.

Per a una major transparència es crea una eina de control per a garantir que els acords entre la Unió Europa i tercers països respecten totes les lleis de competència i energia.

Mitjançant la creació de les infraestructures necessàries es busca gestionar l'energia d'una forma més eficient, eliminant la disparitat regional en l’accés al gas natural

La calefacció i la refrigeració consumeixen més de la meitat de l'energia de la Unió Europea. A més, aquesta energia no prové de fonts renovables. Per aquest motiu es vol contribuir a una descarbonització dels edificis i de la indústria.
 

#EUEnergySecurity 

#EficienciaEnergética 

24-02-2016

Brussel·les
Maria Terron Puig 

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir