Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Creixement verd de la Política Agrícola Comuna
La Política Agrària Comuna Europea busca ser més respectuosa amb el medi ambient i fomentar una agricultura rural sostenible.

L’agricultura representa un 10% de les emissions d’efecte hivernacle

La Unió Europa en la reforma de la Política Agrícola Comuna del 2013 va decidir incloure mesures per a garantir una agricultura sostenible. És obligatori que un 30% dels pagaments directes sigui directament destinat a mesures que afavoreixen el medi ambient i que ajuden a lluitar contra el canvi climàtic.
 

D’aquesta forma els agricultors s’involucren en el repte de crear i mantenir una agricultura sana i ecològica. Diverses mesures com, la diversificació de cultius, manteniments de pastures permanents i la creació d’àrees d’interès ecològic afavoreixen a canviar l’agricultura.
 

La Comissió Europea vol assegurar-se que la implementació de totes aquestes mesures es fa correctament, posant èmfasi en els pagaments directes. Per aquest motiu la Comissió Europea ha obert una consulta pública on els grups d’interès, administracions, investigadors i organitzacions no governamentals puguin expressar la seva opinió i crear ponts de comunicació entre la Unió Europea i els seus ciutadans.
 

Els participants han de respondre i enviar aquest qüestionari online.

 

16-02-2016
agriculturecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir