Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Convocatòria del programa d’experts nacionals en Formació Professional
El programa està destinat a la formació de personal que ja és funcionari de l’administració pública

El període de pràctiques pot tenir una durada màxima de 5 mesos

La Comissió Europea ha convocat la segona edició del Programa d’Experts Nacionals en Formació Professional. Els sel·leccionats podran realitzar una estada a una institució europea entre 3 i 5 mesos a partir de l’1 o el 16 d’octubre.

Hi ha 14 places per funcionaris de l’administració pública. La data límit per presentar candidatures és el dia 10 de març.

Els detalls de la convocatòria estan disponibles en el següent enllaç. Els interessats han d’enviar en format electrònic tota la documentació que es detalla a la convocatòria a les següents adreces electròniques: tramitacionend@ue.maec.es i unidaddeapoyo@reper.maec.es.

Tota la informació necessària del Programa i els documents necessaris per a tramitar les candidatures estan disponibles a la pàgina web de la Representació Permanent d’Espanya a la Unió Europea.

11-02-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir