Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Més 200 ciutats han participat en la Startup Europe Week
Fins a 40 països han participat amb l’organització d’actes locals per promoure la cultura emprenedora

Emprenedors de 39 ciutats espanyoles també han organitzat actes dintre de l’Startup Europe

La Setmana Europea de les Startups que s’ha duit a terme entre l’1 i 5 de febrer ha servit per connectar emprenedors de tota Europa i intercanviar bones pràctiques ja existents a ecosistemes locals.

La cultura emprenedora és una aposta de la Unió Europea per a la creació de llocs de treball i creixement econòmic a la Unió. Aquestes noves empreses arriben a crear fins a 4 milions de llocs de treball cada any. La majoria d’elles com a conseqüència del fenomen de les startups tecnològiques i associades a negocis de computació en núvol, internet mòbil o social medias.

En el marc de la iniciativa STARTUP EUROPE s’ha organitzat aquesta xarxa d’altes a nivell local per difondre la cultura emprenedora, donar a conèixer els projectes de cada regió i interconnectar experiències d’arreu d’Europa per crear una xarxa de col·laboració entre emprenedors de diverses regions europees.


Més de 200 iniciatives de més de 40 països han participat en l’Startup Europe Week que han reunit a més de 400 organitzadores i 10.000 participants. Un total de 39 ciutats espanyoles també han organitzat actes sobre experiències d’emprenedors locals.

Més informació en el següent enllaç

08-02-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir