Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre l’Estratègia Europea de Discapacitat 2010-2020
El formulari està disponible en totes les llengües oficials de la Unió Europea

L’objectiu de la consulta és conèixer l’opinió dels ciutadans sobre el transcurs d’aplicació de l’Estratègia de Discapacitats

La Comissió Europea llança una consulta pública per fer una revisió a mitjà termini de l’Estratègia Europea de Discapacitat 2010-2020. Aquesta estratègia definida per la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, i de la qual en forma part la Unió Europea, defineix el full de ruta a seguir en la matèria fins l’any 2020.

Les 8 àrees d’acció principal són: accessibilitat, participació, igualtat, treball, educació i formació, protecció social, salut i acció exterior.

En aquest sentit la consulta publicada per la Comissió Europea vol conèixer l’opinió de ciutadans, organitzacions públiques i privades, empreses, acadèmics i stakeholders sobre tres punts principals:

- Opinió sobre els objectius assolits a cada una d’aquestes àrees
- Els punts de vista sobre els reptes que han d’afrontar totes les persones amb discapacitat
- Com la UE ha d’encarar aquests reptes

El formulari disponible en el següent enllaç rebrà aportacions fins dia 18 de març.

08-01-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

socialcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir