Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Pacte pel canvi demogràfic. La UE cerca un acord a tots els nivells
Ajuntaments, governs regionals, empreses i centres de recerca poden participar en aquesta acció per adaptar els entorns a gent de totes les edats

El Convenant for Demographic Change ha estat llançat per millorar l’assistència i les condicions de salut de la gent gran davant el repte europeu d’afrontar el canvi demogràfic

L’expectativa de vida a Europa creix però les condicions de salut amb les quals s’afronta l’envelliment són pitjors. En aquest marc neix el Convenant on Demographic Change, una iniciativa finançada pel Programa de Suport a Polítiques en Noves Tecnologies de la Comissió Europea.

Es tracta d’un pacte d’autoritats estatals, regionals i locals per cooperar i implementar solucions que donin suport a l’envelliment actiu i l’assistència sanitària per encarar el canvi demogràfic a Europa.

Aquest conveni serà establert a nivell internacional com una associació sense ànim lucratiu i està oberta a entitats públiques, organitzacions socials, empreses, centres de recerca i universitats que voluntàriament vulguin participar en el procés de construcció d’entorns adaptats davant el canvi demogràfic.

Els objectius d’aquest pacte és millorar la qualitat i l’esperança de vida, donar noves opcions a persones grans que volen viure de forma independent i donar suport a la societat de qualsevol edat.

Autoritats públiques regionals i locals poden participar del Convenant on Demographic Change registrant-se a la web. D’aquesta manera, les regions poden participar en la iniciativa implementant un pla d’acció durant els pròxims dos anys emprant la metodologia elaborada pel grup i involucrant als ciutadans.

Més informació en el següent enllaç

11-12-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 

socialcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir