Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Directiva sobre l’ús del Registre de Passatgers
Els Estats Membre podran disposar de les dades de passatgers de determinats vols durant 4 anys i mig

La Directiva proposada per la Comissió Europea i que afronta els darrers processos per la seva aprovació sorgeix com una mesura per combatre el terrorisme

El Consell Europeu dóna passes endavant cap a l’aprovació final de la proposta de la Comissió Europea i preacordada amb el Parlament Europeu sobre la Directiva relativa a la utilització de les dades del registre dels noms dels passatgers (PNR). L’objectiu d’aquesta mesura és prevenir, detectar, investigar i jutjar delites terroristes i greus.

La nova normativa crearà nous estàndards per l’ús de les dades personals a l’hora de viatjar. Les companyies aèries hauran de facilitar a les autoritats dels Estats Membre les dades dels passatgers dels vols que arriben o parteixen de la UE i així poder identificar persones i situacions de risc.

Els països de la UE també podran recopilar dades del Registre de Passatgers de determinats vols europeus emmagatzemades durant 4 anys i mig sota un estricte procediment d’accés a la informació.

Més informació en el següent enllaç

11-12-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir