Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Emprar els Fons Europeus per finançar un accés igualitari als sistemes de salut
Què poden fer les autoritats regionals per combatre les desigualtats en el sistema sanitari?

Qüestions com l’alcoholisme, el tabac, el gènere o el tipus d’alimentació serveixen com indicadors per estudiar si els sistemes sanitaris regionals permeten un accés igualitari pels diferents sectors socials de la societat

HealthEquity-2020 és un projecte finançat per la Comissió Europea sobre com les regions poden implementar plans d’acció i projectes finançat pels Fons Estructurals per garantir l’accés igualitari als sistemes de salut.

En el marc del projecte ha estat desenvolupat un paquet d’eines útils per entitats regionals encarregades de promoure les polítiques d’igualtat per analitzar quines accions podrien ser beneficioses en el context de cada regió.

Per utilitzar aquesta eina és necessari disposar de dades i emprar indicadors concrets per interpretar les necessitats i l’impacte que noves polítiques tendrien en els sistemes sanitaris regionals.

També hi ha disponible información i guies per l’elaboració regional dels plans d’acció.

Més informació en el següent enllaç

09-12-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 

healthcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir