Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre l’intercanvi d’informació del tràfic per a la seguretat viaria
El qüestionari està disponible fins dia 19 de febrer

La finalitat de la Directiva que va entrar en vigor el maig de 2015 és assegurar els controls sistemàtics i un sistema de sancions efectiu amb el qual no només els residents puguin ser castigats.

L’objectiu d’aquesta consulta és avaluar el funcionament de la Directiva 2015/413/EU (Cross-border Enforcement Directive/ CBE Directive) per facilitar l’intercanvi d’informació circulatòria i del tràfic per millorar la seguretat a les carreteres.

Els estats membre varen haver d’implementar aquesta mesura el 6 de maig de 2015, a excepció de Regne Unit, Irlanda i Dinamarca que ho faran el 6 de maig de 2017. El 7 de novembre de 2016 la Comissió Europea ha de remetre al Parlament Europeu i al Consell un informe sobre l’aplicació de la Directiva i per conèixer l’opinió dels ciutadans ha estat llançada aquesta consulta pública.

La Comissió Europea convida a ciutadans i organitzacions a contribuir a respondre el qüestionari que estarà disponible a la web fins dia 19 de febrer de 2016.

Més informació en el següent enllaç

09-12-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir