Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Nova guia sobre el Programa Erasmus+
La Comissió Europea acaba de llançar la guia amb les dades relatives el 2016

El document és una eina de treball molt pràctica per aquelles institucions interessades en aconseguir finançament europeu d’aquest programa

La guia del programa Erasmus+ és un document elaborat per la Comissió Europea que conté informació relativa a les prioritats del programa, les accions previstes, quin tipus d’activitats són finançables amb els quins instruments concrets i detallada informació sobre com participar-hi.

Aquest document es publica periòdicament amb les darreres actualitats del programa. En aquest cas, es tracta de l’edició 2015 i un dels capítols està dedicat a les convocatòries de finançament previstes per ser publicades durant el 2016.

Aquest document està destinat a organitzacions i institucions interessades a participar en el programa i obtenir finançament durant les pròximes convocatòries.

La versió completa que pot ser consultada on-line és en anglès i està previst que pròximament el document sigui traduït a altres idiomes.

Més informació en el següent enllaç

26-10-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 

educationcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir