Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Guanyadors dels premis RegioStars 2015 a les regions europees més innovadores
Andalusia i Galícia entre les 4 guanyadores

El premi s'ha atorgat als millors projectes d'innovació finançats amb Fons de la Política de Cohesió

La Direcció General de Política Regional de la Comissió Europea ha premiat a les 4 regions que han desenvolupat els millors projectes d'Europa en matèria d'innovació finançats amb Fons Estructurals.

Les guanyadores han estat seleccionades d'entre un total de 143 candidates per un jurat independent seguint criteris sobre innovació, impacte, sostenibilitat i membres del partenariat.

Els projectes guanyadors han estat:

- CREIXEMENT INTEL·LIGENT: Fomentar el potencial de creixement de les PIMES a l'economia digital - Scandinavian Game Developers: Midtjylland (Dinamarca) i ästsverige (Suècia)

- CREIXEMENT SOSTENIBLE: Mobilització d'inversió en eficiència energètica pel benefici dels ciutadans i la societat - PICSA: Andalusia (Espanya)

- CREIXEMENT INCLUSIU: Interacció amb societats en risc d'exclusió socialDiritti a scuola: Puglia (Itàlia)

- CITY STAR: Transformant les ciutats pels reptes del futurEurocity of Chaves-Verin: Galícia (Espanya) i Nord de Portugal (Portugal)


Més informació en el següent enllaç

28-10-2015

Brussel·les

Beatriz Marín

regiocbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir