Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Oportunitat per experts en diverses àrees de coneixement
La Fundació Cotec llança la campanya "Los 100 de Cotec" per a la creació d'una plataforma d'experts en innovació

Les candidatures es presenten a través de la xarxa LinkedIn

La Fundació Cotec per a la innovació vol formar una xarxa d'experts procedents de diverses àrees de coneixement per analitzat els reptes socials, econòmics i tecnològics que afronta la innovació.

Aquest grup d'experts participaran en grups de treball, elaboraran informes, oferiran consultoria i emetran opinions a diversos mitjans i xarxes socials amb l'objectiu d'impulsar la innovació a Espanya.

Els interessats a formar part d'aquesta xarxa han de presentar la seva candidatura mitjançant la xarxa LinkedIn i hauran de parlar l'espanyol. La selecció es farà en funció de la seva formació, experiència, capital relacional i capacitat de divulgació.

Per la creació del panell final es tendran en compte factors per assegurar un equilibri de gènere, procedència i sector d'activitat.

Aquesta infografia explica el procés per presentar les sol·licituds i de selecció.

Més informació en el següent enllaç.

12-10-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir