Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre l'accés a la sanitat a la Unió Europea
Estan convidats a participar ciutadans, comunitat científica i stakeholders

La Comissió Europea vol conèixer les dificultats que tenen la població gitana, migrants i persones amb qualque tipus de malaltia mental per accedir als serveis sanitaris europeus.

La DG Health de la Comissió Europea i el grup d'experts en Inversió Efectiva en Salut (EXPH) han llançat una consulta pública per saber què en pensen els ciutadans de l'accés als serveis sanitaris a la Unió Europea.

Es tracta de conèixer quines són les principals barreres d'accés pels ciutadans i poder investigar sobre l'adopció de noves polítiques per millorar aquests serveis. Les preguntes del formulari que ha de ser redactat versen entorn de la suficiència de mitjans i personal amb les capacitats necessàries per desenvolupar la seva feina, l'equipament dels centres i la disponibilitat de mitjans i de medicaments.

Prioritàriament es vol conèixer les condicions dels grups de població gitana, migrants indocumentats i persones amb malalties mentals.

La consulta es pot respondre fins dia 6 de novembre. El qüestionari de participació es pot descarregar en el següent enllaç

05-10-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 

healthcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir