Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre la prestació de serveis d'informació en plataformes de transport multi modal
El qüestionari de la consulta pública es pot respondre fins al dia 24 de novembre

La Comissió Europea vol rebre l'opinió dels ciutadans sobre l'aplicació d'aquests serveis sota la Directiva del Sistema de Transport Intel·ligent 2010/40/EU

La Direcció General de Mobilitat i Transport de la Comissió Europea ha llançat una consulta pública per conèixer l'opinió d'autoritats públiques regionals, locals i nacionals, operadors de transport, ONGs, acadèmia i societat civil sobre l'aprovisionament de serveis de transport multi modals a escala europea.

Els resultats de la consulta pública seran tingut en compte per a l'elaboració de les especificacions de la Directiva del Sistema de Transport Intel·ligent (ITS) en matèria de sistemes d'informació.

La nova directiva contribuirà significativament en la promoció d'un sistema de transport més eficient, segur i sostenible interconnectat a tota Europa. En aquest sentit, els serveis d'informació i planificació de transport multi modal (MMTIPs) facilitaran als viatgers la planificació dels seus viatges combinats.

Es pot accedir al qüestionari en el següent enllaç

08-09-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir