Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Aprovat el programa de Cooperació territorial entre les regions del sud-oest europeu
Balears és una de les regions que es podria beneficiar d'aquesta xarxa de treball per aconseguir finançament europeu mitjançant els fons FEDER

El creixement sostenible, la innovació, la internacionalització de les PIMES i la gestió dels recursos naturals són alguns del objectius prioritaris d'aquest programa

La Comissió Europea ha aprovat el programa Interreg Sudoe V-B 2014-2020. Es tracta d'un programa de cooperació territorial entre regions del sud-oest europeu per fomentar el desenvolupament regional mitjançant el co-finançament de projectes transnacionals mitjançant els Fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional). Aquest programa és el successor d'INTERREG III B SUDOE del període 2000-2006 i del PO SUDOE del 2007-2013.

Les Illes Balears es poden beneficiar d'aquesta oportunitat de finançament a la qual participen regions espanyoles, de Portugal, el sud de França i Gibraltar.

Els objectius principals del programa són:

1- Promoure les capacitats d'innovació per un creixement intel·ligent i sostenible
2- Fomentar la competitivitat i la internacionalització de les PIMES del sud-oest europeu
3- Contribuir a una major eficiència a les polítiques en matèria d'eficàcia energètica
4- Prevenir i gestionar els riscos de forma més eficaç
5- Protegir el medi ambient i promoure l'eficàcia dels recurssos

El programa definitiu es pot consultar en el següent enllaç

INTERREG SUDOE V serà presentat a Santander els dies 7 i 8 d'octubre i està previst que del 21 de setembre s'obri la primera convocatòria de projectes fins al 6 de novembre. Aquesta primera crida estarà oberta a tots els eixos del programa i la dotació dels FEDER disponible serà de 40 milions d'euros.

El programa està obert a entitats públiques i privades. Les públiques rebran una ajuda del 75%, mentre que les privades la rebran del 50%.

La plataforma on-line del projecte disposa d'una borsa de projectes a on els interessats poden cercar socis o compartir la seva iniciativa amb qui estigui interessat a participar.

Més informació en el següent enllaç

24-07-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 

regiocbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir