Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La Comissió Europea signa un programa de finançament per augmentar fins al 40% l'ús d'energies renovables a les Illes Balears
La mesura suposa una inversió de 5.500 milions d'euros per part de la Unió Europea i afecta a tot el territori espanyol

L'objectiu del programa és garantir que el creixement econòmic vagi acompanyat del desenvolupament sostenible.

La Direcció General de Política Regional de la Comissió Europea ha adoptat un programa de suport al desenvolupament sostenible a Espanya. El cost total de les accions serà de 7.700 milions d'euros dels quals la Unió Europea en destinarà 5.500 procedents del Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

Aquests diners es destinaran a inversions específiques a les àrees de transport ecològic, millora de la qualitat de l'aigua, desenvolupament urbà integrat i altres mesures de suport a la transició del país cap a una economia baixa en emissions de carboni.

Una de les accions previstes afecta les Illes Balears, a on la Comissió Europea preveu fomentar l'ús de les energies renovables fins al 40% (+12%). Altres accions a tot l'estat van encaminades aconseguir un increment del 10% en el nombre de persones que empren transport públic o aconseguir el 100% del compliment de la Directiva sobre el tractament d'aigües residuals urbanes.

Més informació en el següent enllaç

23-07-2015

Brussel·les

Beatriz Marín 

regiocbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir