Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre el futur dels oceans
La DG Mare obre un període de consulta als ciutadans per elaborar una estratègia de protecció del medi marítim

Els oceans són font d’alimentació, medicines, minerals, energies renovables i juguen un paper clau en la regulació del clima. El canvi climàtic, l’explotació o l’augment de la població mundial són alguns dels factors que estan modificant els oceans i posant en perill el futur de les nostres aigües.

La Direcció General de Medi Ambient, assumptes marítims i indústria pesquera la Comissió Europea ha llançat una consulta pública per conèixer l’opinió pública i dels sectors interessats. L’objectiu és contribuir a l’elaboració d’una estratègia europea sobre governança internacional als oceans i com garantir un futur sostenible dels oceans per conservar els seus recursos per a generacions futures.

La Comissió vol conèixer el punt de vista dels ciutadans i stakeholders sobre quines han de ser les prioritats del full de ruta, quines millores són necessàries i què pot fer la Unió Europea.

L’enquesta es pot respondre on-line fins al 15 de setembre.

Més informació en el següent enllaç

24-06-2015

Brussel·les

Beatriz Marín
Consultora de Transport 

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir