Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Convocatòria d’oposicions EPSO/AST/316/15 (AD7) i EPSO/AST/316/15 (AST3) per a la Casa de la Història Europea

L’Oficina de Selecció de Personal (EPSO) organitza oposicions generals amb vistes a la constitució d’una llista de reserva de 40 candidats (AD7) i 15 candidats (AST3) a partir de la qual es seleccionaran nous funcionaris per a treballar a la Casa de la Història Europea realitzant diferents funcions.

La data límit per a la inscripció a l’oposició és el 23 de juliol  de 2015 a les 12:00, hora de Brussel•les, en el aquest enllaç per als AD7 i aquest enllaç per als AST3.

Els candidats hauran de triar adreçar la seva candidatura a una de les funcions convocades, tenint en compte el nombre de places ofertes per a cadascuna: comissari (20), educador a l’àmbit dels museus (15), conservador (5), assistent de comissari (10) i assistent en conservació i gestió de col•lecciones (5) .

Els comissaris seran els responsables de la celebració d’exposicions en el museu, especialment de les exposicions temporals i de l’actualització de la permanent, així com tasques de recerca sobre el contingut i les obres. Els assistents de comissaris ajudaran al comissari en algunes de les tasques esmentades. Els educadors seran responsables del desenvolupament i l’aplicació de l’estratègia i els programes d’aprenentatge relatius a les exposicions. Els conservadors seran responsables de preservar la col•lecció de la Casa de la Història Europea i els objectes en règim de préstec.

Les condicions que tots els candidats han de reunir en el moment de validar la seva sol•licitud són les següents:

  • Estar en plena possessió dels seus drets com a ciutadans d’un Estat membre de la UE.
  • Complir les obligacions imposades per la legislació nacional aplicable en matèria de servei militar.  
  • Reunir les garanties d’integritat requerides per a l’exercici de les funcions previstes.  
  • Comptar amb un mínim d’un nivell C1 en una de les 24 llengües oficials de la UE i un mínim de nivell B2 en alemany, anglès o francès.
  • En quant als requeriments d’estudis i experiència laboral, han de ser consultats de forma especifica per a cada una de les funcions a l’annex 3 de la convocatòria.

El procés de selecció tindrà 3 fases: un test d’opcions múltiples per ordinador, una segona selecció per qualificacions i un examen que avaluarà el coneixement de la llengua 2, que es realitzarà segurament a Brussel•les. Després de la finalització del procés es confeccionarà una llista de reserva amb puntuacions més altes.

Podreu trobar aquí més informació sobre la convocatòria.

19-06-2015

Brussel·les

 

Priscila Seguí

Consultora

jobscbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir