Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Oberta la convocatòria pel premi europeu a les millors ciutats accessibles
Les ciutats de més de 50.000 habitants poden presentar les seves candidatures fins al 10 de setembre

Aquesta és la cinquena edició dels Access City Awards que premiarà a 5 ciutats europees amb les millors propostes en matèria d’accessibilitat

Des de l’any 2010 la Comissió Europea fa un reconeixement a les ciutats europees que treballen per oferir un entorn més accessible en tots els àmbits de la ciutat per fer espais més accessibles i inclusius per a tots.

Aquesta edició premiarà a 3 ciutats amb el primer, segon i tercer premi, a més de dues mencions especials per a ciutats que hagin impulsat l’accés al treball i ciutats intel·ligents accessibles.

Les ciutats interessades a participar han de presentar les seves sol·licituds abans del 10 de setembre i un jurat nacional seran els encarregats de seleccionar fins a 3 ciutats de cada estat que seran avaluats posteriorment per un jurat europeu.

Ciutats com Àvila, Bilbao, Terrassa, Màlaga o Logronyo han estat guardonades durant les anteriors convocatòries. Per l’edició d’aquest any els premis seran atorgats el pròxim dia 7 de desembre a Brussel·les durant la cerimònia del Dia Europeu de les Persones amb Discapacitat.

Més informació en el següent enllaç

17-06-2015

Brussel·les

Beatriz Marín
Consultora de Política Regional 

islandscbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir