Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre com Europa ha de desenvolupar l’economia circular
Les aportacions contribuiran a la preparació del nou pla d’actuació estratègic previst a finals de 2015

La Comissió Europea ha iniciat un procés de consulta per recollir les opinions dels ciutadans en matèria d’economia circular.

L’equip de treball del Vicepresident Frans Timmermans, prepara el full de ruta per definir una estratègia de creixement econòmic sostenible.  Les línies a seguir per l’estratègia competitiva recorren la política de residus europea així com el cicle de vida dels productes. A més, es tendran en compte actuacions sobre productes intel·ligents, la reutilització, la reparació de productes, el reciclatge, el consum sostenible i l’ús responsable i eficient de matèries primeres.

La Comissió Europea està convençuda que avançar cap a una economia més circular pot fomentar la competitivitat i la innovació estimulant nous models empresarials i tecnologies que facilitin la innovació social. Per aquest motiu, convida als ciutadans, autoritats públiques, empreses i altres parts interessades, en participar en la consulta per conèixer les opinions i necessitats de la ciutadania.

El qüestionari es pot respondre en el següent enllaç fins dia 20 d’agost.

08-06-2015

Brussel·les

Beatriz Marín
Consultora d'Innovació 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir