Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Convocatòria d’oposicions generals per a juristes lingüistes AD7 de llengua espanyola en el tribunal de justícia de la UE, EPSO/AD/305/15

L’Oficina de Selecció de Personal (EPSO) organitza oposicions generals amb vistes a la constitució d’una llista de reserva de 52 candidats seleccionats a partir de la que la Tribunal de Justícia de Luxemburg seleccionarà nous funcionaris en la categoria de juristes lingüistes (grup de funciona AD). 

La data límit per a la inscripció a l’oposició és el 23 de juny  de 2015 a les 12:00, hora de Brussel•les, en el aquest enllaç


Els juristes hauran de triar a la seva candidatura a una de les següents llengües, tenint en compte el nombre de places oferts per a cadascuna: búlgar (10), espanyol (15), francès (15) i italià (12).

La funció principal dels juristes lingüistes en la de traduir textos jurídics a la llengua de l’oposició a partir de, almenys, dues de les altres llengües oficials de la UE i realitzar tasques d’anàlisi jurídic en col•laboració amb les Secretaries i altres serveis del Tribunal de justícia.

Les condicions que tots els candidats han de reunir en el moment de validar la seva sol•licitud són les següents:

  • Estar en plena possessió dels seus drets com a ciutadans d’un Estat membre de la UE. 
  • Complir les obligacions imposades per la legislació nacional aplicable en matèria de servei militar. 
  • Reunir les garanties d’integritat requerides per a l’exercici de les funcions previstes. 
  • Reunir les combinacions lingüístiques i les qualificacions adjuntes a l’Annex II de la convocatòria. No es requereix cap experiència professional.   


El procés de selecció tindrà 3 fases: una primera preselecció basada en qualificacions, una segona de proves de traducció i una tercera de tests d’opcions múltiples per ordinador basades en competències que es durà a terme probablement a Luxemburg. Després de la finalització del procés es confeccionarà una llista de reserva amb puntuacions més altes.

Podreu trobar aquí més informació sobre la convocatòria.

27-05-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora  

jobscbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir