Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La Comissió presenta 16 iniciatives per a aconseguir un mercat digital europeu
Aquest mercat digital podria generar més de 400.000 milions d'euros anuals segons la Comissió

La Comissió Europea ha anunciat 16 iniciatives l'objectiu és crear un mercat únic digital a Europa i acabar amb les barreres nacionals que impedeixen als consumidors l'accés a determinats serveis i productes. Segons les perspectives de la Comissió, la creació d'aquest mercat únic generaria més de 415.000 milions d'euros anuals i crearia milers de llocs de feina a Europa.

La Comissió Europea ha presentat la seva estratègia, que es basa en 16 punts, per aconseguir la creació d'un mercat únic digital a Europa. Aquest mercat, segons la Comissió, podria generar més de 400.000 milions d'euros anuals i nous llocs de feina a la UE. 

L'estratègia per al mercat únic digital inclou un conjunt d'accions específiques que s'han de dur a terme abans de finals de l'any i es basa en tres pilars:

1) millorar l'accés dels consumidors i les empreses als béns i serveis digitals a tot Europa
2) crear les condicions adequades i garantir la igualtat de condicions perquè les xarxes digitals i els serveis innovadors puguin prosperar
3) maximitzar el potencial de creixement de l'economia digital 

El president de la Comissió, Jean Claude Juncker, ha declarat: «Avui establim les bases per al futur digital d'Europa. Vull veure xarxes de telecomunicacions continentals, serveis digitals transfronterers i una onada d'empreses emergents innovadores. Vull que tots els consumidors rebin les millors ofertes i que totes les empreses accedeixin al més ampli mercat en qualsevol lloc d'Europa. Exactament fa un any, vaig prometre convertir el mercat únic digital ple en una de les meves principals prioritats. Avui es fa realitat aquesta promesa. Les 16 iniciatives de la nostra estratègia per al mercat únic digital d'adequar el mercat únic a l'era digital.»

Consulta els documents aprovats 

11-05-2015

Ingrid Irles
Consultora 

enterprisecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir