Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Convocatòria d’oposicions general EPSO/AST-SC/04/15 (AST-SC1 uixers parlamentaris)

L’Oficina de Selecció de Personal (EPSO) organitza oposicions generals amb vistes a la constitució d’una llista de reserva de 30 candidats seleccionats a partir de la qual les institucions de la Unió Europea contractaran nous funcionaris en la categoria d’uixers parlamentaris (grup de funcions AST-SC). Els candidats seleccionats podran també ser contractats per a la realització de funcions similars al tribunal de justícia de la Unió Europea en Luxemburg. 

La data límit per a la inscripció a l’oposició és el 27 de maig de 2015 a les 12:00, hora de Brussel•les, en aquest enllaç.

Les persones contractades en aquest grau (uixers parlamentaris) hauran d’assistir als diputats del Parlament Europeu i altres dignataris durant les sessions plenàries, les reunions d’altres òrgans parlamentaris i els diversos actes que tinguin lloc a les dependències del Parlament Europeu. Aquesta assistència inclou, entre altres activitats, la preparació i supervisió de les sales de reunió, l’acompanyament dels visitants i l’exercici de tasques de protocol. Aquest comès exigeix als uixers parlamentaris una gran flexibilitat en quant a l’horari laboral i requereix de desplaçaments entre els tres centres de treball habituals del Parlament (Brussel•les, Luxemburg i Estrasburg), així com altres viatges. 

Les condicions que tots els candidats han de reunir en el moment de validar la seva sol•licitud són les següents:

  • Estar en plena possessió dels seus drets com a ciutadans d’un Estat membre de la UE. 
  • Complir les obligacions imposades per la legislació nacional aplicable en matèria de servei militar. 
  • Reunir les garanties d’integritat requerides per a l’exercici de les funcions previstes. 
  • Nivell C1 d’una de les llengües oficials de la UE (inclòs el castellà). 
  • Nivell B2 en anglès, francès o alemany. 
  • Nivell A2 d’una altra llengua oficial de la UE diferent de les dues anteriors. 
  • Haver finalitzat un nivell d’ensenyament superior acreditat pel títol corresponent o bé, nivell d’ensenyament secundari seguit d’una experiència professional de 3 anys com a mínim o bé, formació professional seguida d’una experiència professional de 3 anys com a mínim o bé, experiència professional de 8 anys com a mínim. 


El procés de selecció es realitzarà en tres fases: un test d’opcions múltiples per ordinador, una selecció basada en qualificacions i una tercera prova final dels que tinguin qualificacions més altes que es durà a terme probablement de Brussel•les.  

Podreu trobar aquí més informació sobre la convocatòria. 

06-05-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora  

socialcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir