Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Fira de Negoci Internacional IMEX el mes de juny a la Comunitat Valenciana
Aquesta fira es centra en millorar la competitivitat e internacionalització de les PIMES

La fira de negoci internacional IMEX es realitzarà els propers 10 i 11 de Juny i 17 i 18 de juny a la Comunitat Valenciana en la seva edició número tretze. Aquesta fira es va inaugurar l'any 2003 amb l'objectiu de millorar la competitivitat de les PIMES i fomentar la internacionalització dels productes i serveis.

IMEX- Impuls Exterior és la primera fira de negoci internacional i comerç exterior que es realitza a Espanya. Inaugurada el 2003, treballa per a millorar la competitivitat de les PIMES a través d'una oferta eficaç e innovadora dels productes i serveis necessaris per a impulsar la internacionalització de les empreses. La fira preten oferir al visitant la recerca de la millora de la productivitat del negoci en els mercats internacionals. 

A la fira hi participen administracions, entitats financeres i empreses dedicades directament o indirectament al negoci exterior. IMEX tambe organitza un fòrum de debat i coneixement sobre el món de la internacionalització empresarial i el negoci exterior. Durant la fira s'oferiran taules rodones, conferències, ponències en els estands i un panell d'experts.

La fira posa a l'abast dels seus visitants l'oportunitat d'escurçar distàncies i accedir a la informació més directa i precisa de cada país, habilitant una àrea d'entrevistes amb consellers. Desenes de països participen tambè a IMEX on s'ofereix un espai d'intercanvi d'informacions i networking amb diferents agents.

Més informació:  http://www.impulsoexterior.net/imex15cv/cmi/im15cv_emm_03.html

14-05-2015

Ingrid Irles
Consultora 

enterprisecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir