Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre la preparació d’una proposta legislativa sobre els esforços dels Estats membres per a reduir les seves emissions de gasos d’efecte hivernacle
En concret, els esforços per arribar a l’objectiu de complir el compromís de reducció d’emissions d’aquests gasos de la Unió Europea per al 2030

El principal objectiu d’aquesta consulta promoguda per la Comissió Europea és el de conèixer el compromís real dels Estats Membres per tal de reduir les seves emissions de gasos en relació al marc de l’any 2030. 

Aquesta consulta pretén recollir l’evidència, les experiències, els suggeriments i les opinions relacionades amb el disseny post 2020 de la pròpia Decisió de Repartiment d’Esforços (EDS) i es centra en els següents temes: 

  • Els mecanismes de flexibilitat previstos per l’EDS per a garantir l’eficiència general dels costos.
  • El monitoratge, l’informe i el seu compliment.
  • L’enfocament per a establir els objectius nacionals de reducció de gasos d’efecte hivernacle de l’EDS. 
  • L’acció complementària que es du a terme a tota la UE per tal d’assolir els objectiu de reducció. 


Així mateix també es demana informació als interessats sobre l’actual aplicació de polítiques i mesures als Estats membres per tal d’assolir els seus objectius establerts al EDS fins al 2020. 

Aquesta consulta es dirigeix als ciutadans, les autoritats i altres parts interessades i busca, principalment, la seva opinió sobre qüestions relatives a les alternatives polítiques de tal d’examinar-les a la Comissió Europea i a la preparació d’una proposta legislativa per tal de mantenir el EDS després de 2020. 

Per tal de garantir la transparència de la consulta es demana als interessats que es registrin al Registre de Transparència i subscriguin el codi de conducta. Es pot contestar al qüestionari aquí. En cas de voler més informació sobre la consulta o tenir qualque dubte sobre el procés us podeu adreçar aquí.

11-05-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora  

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir