Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
14 innovadores solucions per l’e-Government
L’acció pertany al programa ISA per fomentar la col·laboració entre les administracions públiques europees

La Comissió Europea posa a disposició de les administracions públiques 14 eines per millorar els serveis digitals d’aquestes institucions.

El programa ISA de la Comissió Europea va néixer amb l’objectiu de millorar i donar suport a les diverses administracions públiques de la Unió Europea a l’hora de gestionar les seves competències. Una de les accions d’aquest programa ha estat la publicació de 14 solucions que les administracions públiques europees poden emprar a l’hora de digitalitzar els seus serveis.

Les solucions elaborades per la Comissió Europea es troben disponibles de forma gratuïta i cobreixen àrees com la seguretat, l’intercanvi de documents en format electrònic o la e-participation. Algunes de les 14 eines disponibles on-line són:

- EUSurvey: Una eina per a la creació, gestió i anàlisi on-line d’estudis i consultes públiques

- Joinup: Plataforma per facilitar l’intercanvi de solucions en matèria de tecnologies de la informació per part d’administracions públiques.

- MT@EC: Servei de traducció en totes les llengües oficials de la Unió Europea

- CIRCARB: Xarxa de comunicació per compartir informació i recursos en un grup de treball col·laboratiu format per administradors, ciutadans i empreses.


Més informació en el següent enllaç

29-04-2015

Brussel·les

Beatriz Marín
Consultora de Política Regional

regiocbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir