Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Convocatòria d’oposicions generals EPSO per a esdevenir Cap d’Administració (AST4) a les delegacions de la UE

L’Oficina de Selecció de Personal (EPSO) organitza oposicions generals amb vistes a la constitució d’una llista de reserva de 30 candidats a partir de la qual el Servei Europeu d’Acció Exterior contractarà nous membres de la funció pública en la categoria de caps d’administració.

La data límit per a la inscripció a l’oposició és el 12 de maig de 2015 a les 12:00, hora de Brussel•les, en aquest enllaç.

Els caps d’administració (AST4) ajuden als caps de les delegacions de la UE en el compliment del seu mandat,pel que respecta a la gestió quotidiana de la delegació de conformitat amb les normes i reglaments vigents. Així, coordinen la secció d’administració i són responsables de la gestió dels recursos humans i la seguretat, la gestió financera i l’execució del pressupost de la delegació, la gestió de la logística, les compres i els locals de la delegació.   

Les condicions que tots els candidats han de reunir en el moment de validar la seva sol•licitud són les següents:

  • Estar en plena possessió dels seus drets com a ciutadans d’un estat membre de la UE. 
  • Haver complert les obligacions imposades per la legislació nacional aplicable en matèria de servei militar. 
  • Reunir les garanties d’integritat requerides per a l’exercici de les funcions previstes. 
  • Nivell C1 d’una de les llengües oficials de la UE (inclòs el castellà). • Nivell B2 d'anglès o francès. 
  • Estudis superiors acreditats per un títol, en administració d’empreses, gestió de recursos humans, finances o comptabilitat i una experiència laboral no inferior a 6 anys relacionada amb les tasques descrites a la convocatòria, o bé, educació secundària acreditada per un títol seguida d’una experiència laboral no inferior a 9 anys relacionada amb les tasques descrites a la convocatòria. 


El procés de selecció es realitzarà en tres fases: un test d’opcions múltiples per ordinador , una selecció basada en qualificacions i una tercera prova final al centre d’avaluació, probablement de Brussel•les, composada per 4 proves (entrevista per competències generals, entrevista per competències específiques, exercici en grup i estudi d’un cas).  

Podreu trobar aquí més informació sobre la convocatòria.

15-04-2015

Brussel·les

Priscila Seguí 
Consultora 

jobscbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir