Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La Unió Europea llança l’estratègia d’emprenedoria Digital
El document elaborat per experts de diverses àrees de coneixement apunten a la transformació digital de models de negoci i indústries ja existents a Europa

La digitalització de l’economia comporta importants oportunitats de creixement econòmic. Segons els experts, Europa ha d’explotar al màxim les seves oportunitats de creixement amb el nou model per poder ser competitius i millorar les inversions empresarials.

Digital Transformation on European Industry and Enterprises és el document presentat per la Comissió Europea que defineix les noves oportunitats de negoci mitjançant l’ús de tecnologies digitals. El document identifica també els reptes més importants per Europa i proposa 13 recomanacions per líders polítics i del món acadèmic per promoure la creació de llocs de treball i potenciar el creixement europeu.

El document ha estat elaborat per l’Strategic Policy Forum on Digital Entrepreneurship. Un think thank format per experts universitaris, del món empresarial, organitzacions internacionals i polítiques.

Aquest grup d’experts identifica la inversió en models i empreses ja existents a Europa perquè realitzin una mudança cap a les tecnologies digitals en lloc d’apostar completament per la creació de noves empreses. Els nous models de negoci han modificat la forma tradicional de fer negocis i s’estima que tres quartes parts del valor de l’economia digital provindrà de negocis tradicionals.

Més informació en el següent enllaç

13-04-2015

Brussel·les

Beatriz Marín
Consultora d'Innovació 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir