Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La Unió Europea destinarà més de 74 milions d’euros a millorar les polítiques urbanístiques
Aquest pressupost europeu es gestionarà mitjançant el programa URBACT III llançat el mes de març

La recerca i innovació i la reducció de les emissions de CO2 són algunes de les prioritats per l’intercanvi de coneixements entre ciutats d’arreu d’Europa.

La DG Regio de la Comissió Europea aportarà 74,3 milions d’euros mitjançant els Fons de Desenvolupament Regional a millorar el coneixement i les capacitats de les ciutats per dur a terme plans de desenvolupament urbà. La xifra econòmica aportada per la UE suposa el 71% del cost total del programa d’inversió  (96,3 milions).

El passat mes de març es va presentar la tercera fase del programa URBACT. Des de l’any 2003, aquest programa d’aprenentatge i intercanvi ha estat clau per facilitar el treball conjunt entre 500 ciutats europees. URBACT III és l’eina per gestionar la partida del període 2014-2020.

El 70% dels recursos es destinaran a donar suport a l’intercanvi de coneixements entre ciutats en matèria de recerca i innovació, fomentar l’economia baixa en emissions de carboni, la protecció del medi ambient, la creació de llocs de treball i reduir el risc d’exclusió social.

Més informació en el següent enllaç

13-04-2015

Brussel·les

Beatriz Marín
Consultora de Política Regional 

regiocbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir