Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Empreses de tecnologia coreanes cerquen oportunitats de finançament i socis europeus per comercialitzar els seus productes
Provadors de roba virtuals o nous detectors de malalties són alguns dels productes presentats

Les 8 star-ups es troben emmarcades dins una estratègia d’internacionalització del govern coreà.

El Govern coreà du desenvolupant des de fa anys una estratègia per ajudar als emprenedors del país. L’estratègia basada en un model d’economia creativa es centra en el creixement econòmic, la competitivitat i la lluita contra la desocupació. Per aquest motiu es va crear Born2Global. Un centre de suport als emprenedors que a més es poden beneficiar de reduccions de taxes i altres incentius econòmics. Una estratègia que ha motivat la creació de fins a 69.000 start-ups durant els darrers anys a Corea.

Sota el paraigüa d’aquesta política, vuit empreses del país han presentat els seus productes al mercat europeu. El seu objectiu és cercar socis, oportunitats de finançament o empreses europees interessades a comercialitzar les patents. La majoria d’aquests productes s’ubiquen als sectors de la bio-nanotecnologia o de la medicina. És el cas de PCL dedicada al diagnòstic de malalties com VHI o Somyoung Medics especialista en productes d’un sol ús a cirurgies delicades.

Altres productes presentats poden suposar una innovació en la forma de realitzar compres. FXGear és un mirall digital en el qual els clients d’una tenda de roba poden triar i veure com els queden les peces de roba de la tenda sense necessitat d’emprar els provadors. Una altra aplicació al món de la joieria la presenta Jewelise amb la qual qualsevol usuari per internet pot dissenyar la seva joia perfecta que després serà fabricada mitjançant una impressora 3-D.

26-03-2015

Brussel·les

Beatriz Marín
Consultora d'Innovació 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir