Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La major xarxa mundial per a la prevenció de l’obesitat celebra el dia de l’activitat física

La xarxa Agita Mundo celebrarà el 6 d’abril el dia mundial de l’activitat física. Aquesta xarxa engloba projectes contra l’obesitat arreu del món. Per tal de facilitar la participació han posat en marxa un sistema d’inscripció a través de la seva web en la que es pot participar qualsevol esdeveniment realitzat per tal de prevenir i lluitar contra l’obesitat. Xarxes europees com Epode donen suport a aquesta iniciativa. 

La xarxa Agita Mundo, reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut, celebrarà el 6 d’abril el dia mundial de l’activitat física i contra l’obesitat, identificant l’excessiu sedentarisme com a una malaltia. Així, es permet registrar a la seva web qualsevol esdeveniment que tingui lloc aquest dia per tal de fomentar l’activitat física a tot el món.

Xarxes internacionals com Epode realitzen estudis constants sobre l’evolució de les taxes d’obesitat, principalment infantils, que haurien de ser reduïdes a través del foment dels estils de vida saludables com el menjar sa, la realització d’esport i l’educació sobre el tema a les escoles i a la llar.

Així mateix, a través de la xarxa Epode es duen a terme programes, tant a nivell global com regional,  que estan ajudant a disminuir l’obesitat a Europa. A la seva pàgina web es pot trobar tota la informació referents als programes posats en marxa a Europa i el seu funcionament i evolució.

27-03-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 

healthcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir