Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Inscriu el teu acte a la setmana de l’Energia Sostenible Europea

La setmana de l’Energia Sostenible a Europa tindrà lloc del 15 al 19 de juny de 2015. Qualsevol acte que tingui relació amb el tema i es realitzi a un país de la UE durant el mes de juny ja es pot inscriure. 

Els dies de l’Energia Sostenible són un esdeveniment sense  ànim de lucre que promou l’energia segura, neta i eficient. Qualsevol acte que tingui lloc durant el mes de juny sobre aquest tema a qualsevol part d’Europa ja es pot inscriure a través de la pàgina web de l’esdeveniment. 

Els actes poden ser de tot tipus: presentacions, tallers, xerrades, espectacles, exposicions, concerts, jocs, concursos o exhibicions, sempre relacionats amb la temàtica de l’energia sostenible. 

Així mateix, els actes poden ser organitzats per empreses privades, autoritats públiques, agències d’energia, ONG, cooperatives, cambres de comerç, indústries, associacions de consumidors, mitjans de comunicació, institucions educatives,  centres de recerca i tecnològics o qualsevol altre actor que jugui un paper rellevant en la promoció d’una energia segura, neta i eficient. 

Els interessats en inscriure el seu acte compten amb una guia de directrius per als organitzadors del Dia de l’Energia així com totes aquestes direccions i telèfons de contacte per a resoldre qualsevol dubte. 

17-03-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir