Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
El Parlament Europeu limita les comissions dels pagaments amb targeta
El límit serà del 0,3% per a targetes de crèdit i 0,2% en el cas de dèbit

El Parlament Europeu ha fixat un límit màxim a les comissions per a pagaments amb targeta. Així, a partir del proper mes de septembre, tots els Estats Membres hauran d'aplicar les mateixes quanties que seran d¡un 0,3% en el cas de pagar amb targeta de crèdit i un 0,2% en el cas del pagament amb targeta de dèbit.

El Parlament Europeu ha limitat les comissions per al pagament amb targeta de crèdit a un 0,3% en el cas de les targetes de crèdit i un 0,2% en el cas de les de dèbit. Així, el Parlament unifica aquesta quantia en tots els Estats Membres ja que fins ara era desigual.

Aquesta nova regulació entrarà en vigor el proper mes de septembre amb l'objectiu d'aconseguir més transparència en aquests pagaments. Els bancs, per tant, no podran aplicar un càrrec major que el fixat en aquest tipus d'operacions. "Aquesta regulació, juntament amb la propera Directiva de serveis de pagament, establirà la igualtat de condicions per als pagaments a tot Europa: ha de millorar la transparència de les comissions, estimular la competència i permetre els minoristes i usuaris triar les xarxes de targetes que els hi ofereixen millors condicions", assegura Pablo Zalba (PPE), ponent de l'informe del Parlament.

  

11-03-2015

Ingrid Irles

enterprisecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir