Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Participa des del teu lloc de residència a la Setmana Verda Europea!
La Comissió Europea obri la possibilitat de sumar-se als actes de l’esdeveniment

La Setmana Verda Europea, que tindrà lloc del 3 al 5 de juny de 2015 a Brussel•les, suposa la major conferència Europea en polítiques medi ambientals. És per això que la Comissió Europea ha obert la possibilitat d’inscriure esdeveniments medi ambientals que es celebrin durant aquesta setmana com a actes satèl•lits a tota Europa. 

Segons un informe publicat recentment per l’Agència de Medi Ambient Europea, una gran proporció d’espècies protegides (60%) i d’hàbitats (77%) es troben  en condicions de conservació desfavorable. L’informe “El medi ambient a Europa: estat i perspectives 2015”, que es pot consultar aquí en castellà, posa de relleu la necessitat de seguir avançant en polítiques medi ambientals a Europa. 

És per aquest motiu, que la Comissió Europea posa èmfasi en la realització de la Setmana Verda a Brussel•les i vol, així mateix, donar l’oportunitat a països, regions, ciutats i pobles a unir-se a l’esdeveniment amb activitats satèl•lit a diferents parts d’Europa. 

D’aquesta manera, l’objectiu principal de l’esdeveniment és el de conscienciar sobre la importància de la naturalesa i la biodiversitat a tota Europa. Tots aquells actes que s’inscriguin seran anunciats a la pàgina web oficial de la Setmana Verda, comptaran amb la identitat visual de la Unió Europea i s’informarà sobre ell al punt d’atenció de la Setmana Verda a Brussel•les. 

Així, qualsevol organització com parcs naturals, autoritats a càrrec del medi ambient, associacions, companyies privades, ONGs, instituts de recerca, mitjans d’informació, grups de ciutadans així com altres organismes que realitzin activitats de conscienciació del medi ambient entre maig i juny de 2015 (especialment entre el 3 i el 5 de juny)  poden inscriure el seu esdeveniment en aquesta pàgina web fins al 31 de març.

18-03-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir