Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre el procediment de sol·licitud REACH relatiu a l'ús de substàncies químiques i preparats químics

La Unió Europea ha modernitzat la legislació en matèria de substàncies químiques i ha creat el sistema REACH, un sistema integrat de registre, avaluació, autorització i restricció de substàncies químiques. Aquesta normativa preten millorar la protecció de la salut humana i el medi ambient i al mateix temps la competitivitat reforçant la innovació de la indústria química europea.Tots els ciutadans estan cridats a participar a aquesta consulta, especialment les organitzacions afectades pel sistema REACH. 

Termini de consulta: del 5.2.2015  fins al 30.4.2015     

Objectiu de la contulta:

I) REACH en el cas de l'ús de substàncies en volums baixos:

Els actors afectats estan convidats a aportar comentaris sobre la regulació proposada i les sevs condicions i revisions per l'específic cas de "volums baixos". Això inclou la pregunta sobre si el nivell d'informació exigit per la normativa és suficient.

II) REACH en el cas d'usos per a peces de recanvis: 

Els actors afectats poden aportar comentaris e indicar quines de les substàncies de l'Annex XIV de REACH s'utilitzen en la producció d'aquestes peces així com quins són els volums que se n'utilitzen.  


Més informació sobre la normativa REACH


Clic aquí per accedir a la consulta pública

09-02-2015

Ingrid Irles
Consultora 

enterprisecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir