Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Convenció de la WssTP, plataforma tecnològica pel sector de l’aigua a Europa
La importància de la qualitat de l’aigua i l’eliminació dels seus contaminants

La WssTP treballa estructurada en grups de treball formats per entitats públiques i privades que exerceixen com a grups de pressió de la Comissió Europea, per tal de fomentar i mantenir la qualitat de l’aigua al conjunt de països europeus. 

Els passats 26 i 27 de novembre va tenir lloc a l’oficina regional de Lombardia a Brussel•les la convenció de la Plataforma Europea per l’aigua WssTP. En aquesta es varen presentar diferents grups de treball, que tenen com a objectiu comú garantir la qualitat de l’aigua a Europa en diferents sectors. 

D’aquesta manera, els grups de treball versaven sobre temes com  la pol•lució de l’aigua urbana, la manera en que les noves tecnologies  poden aplicar-se per tal de garantir la qualitat de l’aigua, la forma de millorar els residus industrials a l’aigua i la recuperació dels nutrients de l’aigua, entre d’altres temes. 

A tots ells, els portaveus cercaven nous socis o parts interessades per tal d’augmentar els grups de treball a les diferents regions europees i poder, d’aquesta manera, realitzar una tasca molt més representativa com a grup de pressió de la Comissió. Així mateix, publiquen de manera activa informes sobre la situació actual de l’aigua a Europa sobre els diferents aspectes esmentats.

En cas de voler consultar aquests informes o estar interessats en formar part d’algun dels grups de treball, podeu adreçar-vos a la seva pàgina web aquí. 

01-12-2014

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir