Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Nova eina de treball pels expert del transport intel·ligent
Les conclusions del projecte POSSE són idònies per ser aplicables a altres ciutats de dimensió mitjana.

El projecte POSSE finançat per la Comissió Europea ha publicat una guia de bones pràctiques sobre els resultats del

La conversió a un sistema de transports intel·ligent és una de les claus per a les ciutats del futur conegudes com a Smart Cities. Després de 3 anys de treball el projecte POSSE presenta les seves conclusions i una eina de transmissió de coneixement i bones pràctiques per altres ciutats que vulguin millorar les seves xarxes de transport. Dins els 9 socis d’arreu d’Europa, l’única localitat espanyola participant ha estat la ciutat de Burgos.

L’objectiu d’aquest projecte és unificar en una sola base de dades compartida les diferents senyalitzacions i informació sobre el trànsit. D’aquesta un nou sistema intel·ligent unifica dades i és capaç de comparar-les i compartir-les per fer la conducció més senzilla, còmode i segura. Com per exemple el control de les places de pàrquing lliures al centre de la ciutat, fàcil accessibilitat a la informació del trànsit o gestió dels enlluernats o senyalitzacions.

Aquestes experiències estan recollides als informes final i de bones pràctiques publicats en el marc del projecte POSSE i disponibles a la seva pàgina web com a exemple d’actuacions d’èxit.

Més informació en el següent enllanç

21-11-2014

Brussel·les

Beatriz Marín
Consultora de Transport

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir