Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Oberta la convocatòria del programa Erasmus per a l’Administració pública (Erasmus for Officials)

L’objectiu d’aquest programa és reforçar el coneixement i la comprensió de les institucions europees i de les seves polítiques, en particular, en els àmbits de treball dels participants.

Per a poder participar en aquest programa s’ha de tenir la nacionalitat d’uns dels 28 estats membres i haver fet feina com a mínim sis mesos com a funcionaris de l’Administració pública. A més, no pot fer més de cinc anys que s’han incorporat a l’Administració pública.

Alguns dels requisits bàsics són el domini de l’anglès o el francès (tot i que preferiblement s’haurien de dominar les dues), ésser administrador amb títol universitari i tenir experiència i competència professional.

Perquè la sol•licitud sigui vàlida s’ha d'enviar una autorització signada pel superior jeràrquic del funcionari per assistir en les dates del curs i el currículum vitae en espanyol i anglès en format Europass.

El període de pràctiques tindrà lloc entre el 3 i 13 de març del 2015.

Les sol•licituds per a aquesta convocatòria s’han d’enviar per correu electrònic a tramitacionend@ue.maec.es abans de dia 14 de desembre del 2014.

Podeu trobar més información aquí.

20-11-2014

Brusel·les

Priscila Seguí
Consultora

socialcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir