Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La Comissió Europea proposa reduir el contingut de carboni al combustible per vehicles
Els carburants hauran de reduir un 6% les seves emissions l?any 2020

Els proveïdors hauran d’informar els Estats membre sobre les emissions

La CE ha adoptat aquesta proposta per què sigui implementada a la Directiva sobre la qualitat del combustible aprovada el 2009 i tenguin una aplicació efectiva en una legislació de la Unió. Obliga a reduir fins a un 6% la intensitat del cicle de vida dels gasos d’efecte hivernacle produïts per combustibles o altres recursos energètics emprats al transport. La data per aconseguir-ho és el 2020.

A més, obliga als proveïdors a informar els Estats membre sobre la intensitat d’aquests gasos per tal d’assegurar la reducció de l’emissió de carboni en el transport. Per això, la proposta estableix un mètode de càlcul de la intensitat del carboni per a diferents tipus de combustibles com benzina, dièsel, gas liquat de petroli (LPG) i gas natural. Cada un d’aquests combustibles tendrà un valor assignat sobre les emissions produïdes durant el seu cicle de vida.

Més informació en el següent enllaç

13-10-2014

Brussel·les


Beatriz Marín
Consultora de Transport

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir