Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
El Mediterrani a camí de convertir-se en la destinació preferida per als turistes de creuers
Mallorca, una de les destinacions favorites per als passatgers joves

El Carib continua estant al capdavant

El turisme de creuers supera ja els 27 milions de passatgers al Mediterrani, el que suposa un increment del 23,6% entre 2009 i 2013. Si es referma aquesta tendència, el Mar Mediterrani desbancarà al Carib com a primera destinació de creuers del món.

Són estimacions de la Med Cruise Association que remarca també un canvi del perfil d’aquests turistes. La baixada dels preus i la diversificació de les destinacions converteixen al Mediterrani en una destinació molt interessant per a turistes joves, com és el cas de Mallorca i Santorini. Actualment els Estats Units, Regne Unit i Alemanya encapçalen la llista de passatgers de creuers al Mediterrani i representen un 80% del total. A més, s’espera un augment de la presència de turistes xinesos, que ja el 2013 varen ser 727.000.

La cultura, la història, la gastronomia i els paisatges són els punts principals que defineixen l’atractiu dels centenars de ports distribuïts fins a 19 països de la conca del Mediterrani.

Més informació en el següent enllaç

09-10-2014

Beatriz Marín García


Consultora Turisme 

tourismcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir