Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Ja s?ha publicat el sisè informe sobre cohesió
Aquesta edició es titula ?Inversions per creixement i creació de llocs de feina?

Conté els objectius de finançament a nivell regional

Ja s’ha publicat el sisè informe sobre cohesió, en el qual s’expliquen els objectius d’inversió a nivell regional. L’eficiència energètica, la creació de llocs de feina i el suport a les pimes es confirmen com a àrees en les quals s’ha de fer especial incís quant a finançament en un futur proper.

L’informe analitza l’estat de la cohesió de la Unió Europea i destaca els reptes que afronten les autoritats en l’àmbit nacional, regional i local quant a la crisi econòmica. Segons la Comissió Europea, la Política de Cohesió ha alleugerat els “dramàtics” impactes del descens en inversió pública i ha creat una “estabilitat financera vital”.

El pressupost pel període 2014-2020 aportarà 38 milions d’euros per donar suport a una economia més sostenible a nivell mediambiental, mentre que 33 milions donaran suport a les pimes perquè siguin més competitives.

Podeu consultar l’informe en el següent enllaç

02-10-2014

Brussel·les

Àngels Mulet
Consultora de Política Regional

Llistat d'informes Compartir Imprimir