Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
11,9 mil milions d?euros per millorar les connexions de transport de la UE
Per part de la Comissió Europea

S’anima els Estats Membres a que proposin projectes per rebre aquesta ajuda

La Comissió Europea ha anunciat una inversió de 11,9 mil milions d'euros per millorar les connexions de transport de la Unió Europea. Aquesta quantitat és la més gran de la historia de la UE.

La Comissió anima els Estats Membres a que presentin els seus projectes i propostes abans del 26 de febrer de 2015. El vicepresident de la Comissió y responsable de l’Àrea de Transport, Siim Kallas, ha assegurat que la inversió en connexions de transport implica una millora en la recuperació econòmica.

Aquest finançament es concentrarà en els nou principals corredors del programa TEN-T que, quan s’ajuntin, formaran part d’una xarxa central i es convertirà en la via principal per fer possible el mercat únic (podeu observar el mapa en aquest informe). Segons la Comissió Europea, aquesta inversió eliminarà els colls de botella i “revolucionarà” les connexions entre l’est i l’oest.

Aquest corredor central, que s’implementarà el 2030, connectarà els 94 ports principals europeus amb enllaços de carretera i tren, 38 aeroports clau amb connexions de ferrocarril, implicarà 15.000 quilòmetres de ferrocarril amb millora quant a velocitat i 35 projectes entre fronteres que reduiran colls de botella.

Podeu obtenir més informació en el següent enllaç

16-09-2014

Brussel·les

Àngels Mulet
Consultora de Transport 

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir